::: nash personal interest :::

By: nash nazreen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Monday, 9-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark

SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA ye buat semua, MAAF ZAHIR & BATIN


Sunday, 8-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
menara KL base jump 2006

 
 
 
View all 8 photos...

alhamdulillah...."kesabaran... menghasilkan sesuatu yang indah..."


Friday, 6-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
FRIM...end up!

zaman bebudak memang zaman yang paling besssssT! hidup sederhana hati tetap ceria gambira. sebab masa tu...parents masih ada. sekarang semua tu tinggal kenangan...sunyi...rindu...sangat-sangat! hanya kenangan yang masih terpahat di hati...

mak...ayah...anak-anakmu amat-amat merindui kalian...al-fatihah

back to the entry : gambar ni gambar candid! i took it on da way nak balik dah, masa g outing kat frim. budak2 ni memang kelakar. muka selamba je...padahal air kat frim tu, cecah lutut pun tak sampai.. last-last aku tengok, 'dia syampo ko, ko syampo aku', 'aku siram ko, ko siram aku' nak berenang memang tak leh... main siram-siram je lah ye...

kalau 'anak-anak teruna' kat dalam gambar ini terbukak fp aku ni, contact la aku sebab hari tu memang tak sempat nak amik contact number korang....


Thursday, 5-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
masih di FRIM...

 
 
 
View all 5 photos...


Tuesday, 3-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
ada yang tertinggal...

 
 
 



[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net