::: nash personal interest :::

By: nash nazreen

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Thursday, 26-Jul-2007 05:18 Email | Share | | Bookmark
kenapa saya suka fotografi...?? sebab dia bessssssssssssssssst!!

hulla there...

semua orang ada kenangan kan..? sumthing untuk nash kongsikan bersama u guys dan yang pasti gambar ni dah lama terperuk dalam kotak dan tak penah disiarkan di mana2 hehehe...jenuh jugaklah punggah kotak2 cari gambar2 ni untuk ditempelkan kat sini...hehehe

so guys...this is me...hehehe dari baby, sekolah time, kolej dan sampailah sekarang...semua ni kenangan beb... kenangan termanis dan terindah dalam hidup nash...nak dapat balik semua moment2 ni memang mustahil.. but ini sahaja yang tinggal..so guys..enjoys.!!!



gambar baby ni, satu2 je gambar baby yg nash ada..ada sekeping lagi gambar masa umur 3 tahun..tapi lawak giler gambar tu sebab pesen rambut ala2 tempurung kelapa..puas carik tpi tak jumpa...kalau jumpa nanti nash haplodkan kat sini..janji jangan gelak tau...ekekekek

oh ya..bila saya jumpa balik gambar2 lama ni...baru saya sedar rupanya sejak sekolah lagi minat saya memang tertumpah pada dunia photography...buktinya gambar masa from 3 tu...SLR tu ekekekek



gambar ini pulak, bila dah masuk alam bekerja...gambar2 ngan dorang ni bukan apa2 pon sebenarnya...kebetulan masa tu nash arrangekan dorang untuk photoshoot cover magazine... hah menyelitlah sekali...ni semua kenangan masa kat karangkraf and creative workshop..



ni pulak masa berkesempatan mewawancara dato nik aziz, menteri besar kelantan. gemuruhnya hati tak tahu nak cakap tapi... bila dah berjumpa dan bertentang mata sendiri dangan beliau, memang mengkagumkan... seorang yang sederhana dan lembut di dalam pertuturan...

begitu juga dengan dato ali rustam, ketua menteri melaka..untuk dapatkan beliau bagi sessi wawancara ni, nash terpaksa menunggu dari pukul 10.00 pagi cuma pukul 6 petang barulah beliau free untuk diwawancara...padahal awal2 nash dah buat appointment dengan dia...bayangkanlah betapa busynya jadual beliau..yang pasti wawancara ini juga sukses...

sebenarnya..ada lagi gambar nash mewawancara beberapa tokoh2 tertentu...malah tokoh2 perjuangan di era zaman jepun pun ada...sihat lagikah mereka? harap2 masih sihatlah hendaknya...



oh inilah saya sekarang...alhamdulillah...masih meneruskan perjuangan dunia fotografi saya...entah sampai bila saya pun tak tahu...tapi yang pasti... saya bersyukur dengan setiap kesempatan untuk tetap merasai sesuatu yang indah dalam hidup...untuk merasai apa itu kesakitan agar saya menjadi lebih kuat dan tabah...dan untuk setiap rezeki yang dilimpahkan ke atas saya...apa jua...saya amat bersyukur...



Tuesday, 3-Jul-2007 10:03 Email | Share | | Bookmark
main2 photo editing...



entry lepas anak dia...entry kali ni pulak...mak ngan bapak dia...hehehe rockssss!!!


Tuesday, 8-May-2007 19:14 Email | Share | | Bookmark
::: mea hamelyn ::: anak saudara kesayangan nash :::





"dia manja..dia comel..dia petah berkata...juga pandai menari.."


Tuesday, 24-Apr-2007 20:09 Email | Share | | Bookmark
::: thaipusam at batu caves :::



uish!! uish!! uish!! lama.....lamanya tak jengah kat sini....lamanye tak update...sorry banyak2 !! ni pon pics lama...yang sempat saya bega2 sikit2...apapun untuk gambar2 terkini kami...sila lah ke http://candidsyndicate.fotopages.com

nash


Tuesday, 17-Oct-2006 18:31 Email | Share | | Bookmark
Salam Aidilfitri untuk semua



[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net